Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Το φωνάζαμε από καιρό…

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για «παιχνίδια» πίσω από τις πλάτες της πόλης μας και της πλάτες της δημοτικής αρχής.





Έδιναν «προίκα» την Αλίαρτο και τον Ορχομενό στο δήμο Λιβαδειάς μόνο και μόνο να μη ζητήσει συνένωση με το Δίστομο που σύμφωνα με εκείνους που είχαν ορίσει τους «κανόνες» έπρεπε να παραμείνει δήμος.

Ποιος κατήγγειλε όλα αυτά; Ο αντιδήμαρχος Λιβαδειάς Στέλιος Καλογήρου ο οποίος μάλιστα δέχθηκε ότι κάποια στιγμή είχε εμπλακεί και ο ίδιος αλλά όταν κατάλαβε ότι το παιχνίδι ήταν «στημένο» βγήκε και τα κατήγγειλε ζητώντας τελικά συνένωση της Λιβαδειάς όχι με Ορχομενό και Αλίαρτο αλλά με Αράχωβα, Αντίκυρα και Δίστομο.

Ποιοι προωθούσαν τα σχέδια; «Τοπικά υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ» όπως είπε ο κ. Καλογήρου ο οποίος παράλληλα άφησε αιχμές και για τον βουλευτή και στελέχη της Ν.Δ. στη Βοιωτία.

Τι περιμένουν λοιπόν η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αλιάρτου και ο δήμος; Άμεσα ενημέρωση του κόσμου και σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων, πολιτών και φορέων για την λήψη αποφάσεων και ενεργειών που θα διασφαλίσουν την ύπαρξη δήμου Αλιάρτου με την εφαρμογή του «Καλλικράτη».


Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ

Και ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως όταν δεν βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και προσπάθειες, και στηρίζεσαι σε άλλους και περιμένεις αυτοί οι άλλοι να ενεργήσουν για σένα, όπως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είσαι χαμένος από χέρι. Ακούμε για 4 δήμους και πουθενά δεν είμαστε μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καλογηρου προτεινε ορχομενο και αλιαρτο μαζι με εδρα τρον ορχομενο βλεπε ορχομενοσ πρεσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναζητήστε μέσα σε όλα αυτά τον ρόλο του Παπαγγελή. Αυτός είναι που πρέπει να πάρει θέση, για την Αλίαρτο, την οποία, όσο και να προκληθεί δεν θα πάρει ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin