Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Το γαϊτανάκι των υποψηφιοτήτων

Μετά την επιστροφή μας από επαγγελματικό ταξίδι συνεχίζουμε το ταξίδι της ενημέρωσης των συμπολιτών μας.


Ας αρχίσουμε από τα ονόματα που κατέθεσαν αίτηση για υποψήφιοι δήμαρχοι Αλιάρτου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που είδαμε ενδιαφερόμενοι είναι οι εξής: Αλέκος Βίτσης, Νίκος Αποστόλου, Χρήστος Κουρούνης, Γιάννης Κατσαρός και Γιώργος Καρανάσος.

Σαφώς προβάδισμα στην διεκδίκηση του νέου δήμου έχουν οι δύο νυν δήμαρχοι Αλιάρτου Αλέκος Βίτσης και Θεσπιών Χρήστος Κουρούνης. Ο ένας έχει το πλεονέκτημα του (ελάχιστα) μεγαλύτερου δήμου Αλιάρτου. Ωστόσο δεν έχει να παρουσιάσει έργο ούτε όμως και συνεργάτες και ήδη ακούγεται ότι δεν θέλει ανανέωση στο ψηφοδέλτιο γεγονός που έχει από τώρα οδηγήσει σε τριβές. Ο άλλος προέρχεται από (ελάχιστα) μικρότερο δήμο ωστόσο αρκετοί τον στηρίζουν σημειώνοντας ότι η Αλίαρτος πήρε την έδρα, πήρε το όνομα άρα οι Θεσπιές καλό θα είναι στο όνομα της συνεργασίας να έχουν τον δήμαρχο. Αυτά φυσικά είναι υπολογισμοί χωρίς τον… ξενοδόχο. Και για την ακρίβεια χωρίς τον… δάσκαλο. Ποιον δάσκαλο; Προς το παρών ούτε εγώ γνωρίζω.

Όπως όμως ακούγεται υπάρχει εκτός από τη Ν.Δ. υπάρχει ενδεχόμενο αλλά και ενδιαφέρον για δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού. Προς αυτή τη κατεύθυνση κοιτάζουν οι κύριοι Μεγάλος και Πελώνης. Και αν μπει στο παιχνίδι και κάποιος ΠΑΣΟΚος από την Αλίαρτο τότε η κατάσταση σοβαρεύει για όλους. Σε διαφορετική περίπτωση η εξέλιξη θα είναι γνωστή.

Πολύ δε πιθανό είναι τις εκλογικές εξελίξεις να τις προλάβουν κάποιες άλλες που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του δήμου Αλιάρτου, τις σχέσεις με τους δημότες και την διερεύνηση ορισμένων πράξεων.

2 σχόλια:

  1. ΜΑΘΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΣΤΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ.ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΟΣΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν γράφεις, για το γαϊτανάκι των υποψηφιοτήτων μήπως θέλεις να θυμηθούμε της αποκριές και τα καρναβάλια;!;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin