Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η Αλίαρτος στη κόψη του «ξυραφιού»

«Έκτακτο ΔΣ την ερχόμενη Δευτέρα στον Ορχομενό για τον «Καλλικράτη» με ομόφωνο Ψήφισμα των Συλλογικών φορέων» σύμφωνα με το http://www.orchomenos-press.blogspot.com/ .

Επίσης συζήτηση για τον Καλλικράτη προκαλεί και η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορχομενού με την συμμετοχή φορέων και βουλευτών.
Καιρός είναι να κινηθεί και η Αλίαρτος. Ας μη τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.
Δεν μπορεί να «τρέχουν» οι όμοροι δήμοι για να μείνει η Αλίαρτος δήμος.
Δεν μπορεί όλοι να κοιτάνε τις «καρέκλες» και κανένας το τόπο. Δεν μπορεί η Αλίαρτος να παραμένει ο τελευταίος τροχός της άμαξας γιατί στο τέλος θα χάσει το… τραίνο.
Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις δεν είναι δυνατόν να συρθεί πίσω από άλλους δήμους.
Παρά την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής «κρατιέται» ακόμα, λόγω θέσης και συγκριτικών πλεονεκτημάτων.
Βρισκόμαστε στο παρά 5, οι χάρτες για τους νέους δήμους είναι έτοιμοι στα συρτάρια –κύριοι της δημοτικής αρχής- αν δεν το ξέρετε ή αν δεν σας το λένε οι δήθεν σημαντικές «επαφές» σας, είναι βέβαιο ότι τα όρια έχουν χαραχθεί.
Μας έχουν μόνο σε ένα χάρτη, σε ένα σενάριο, αυτό των έξι δήμων. Ούτε στον χάρτη με τους πέντε δήμους, ούτε στον χάρτη με τους 4, ούτε στο χάρτη με τους τρεις και φυσικά ούτε στο χάρτη με τους δύο.
Δεν μένει χρόνος, συντονισμένες ενέργειες με πειστικά επιχειρήματα ΤΩΡΑ!!!
Γιατι διαφορετικά το «πουλάκι» ή μάλλον το… αεροπλάνο του δήμου θα πετάξει για άλλες πολιτείες… Και τότε δεν θα μείνετε στην ιστορία μόνο για την «ανυπαρξία» σας αλλά και για την απώλεια της έδρας του δήμου.

2 σχόλια:

  1. Εσύ καλά τα λες αλλά ποιος να ακούσει...
    Συνέχισε πάντως μπας και ιδρώσει το αυτί κανενός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε νομίζω ότι τα λες σε ώτα μη ακουόντων. Δύο τινά συμβαίνουν ή η δημοτική αρχή είναι σίγουρη για το δήμο και υπάρχει μυστικισμός για να καρπωθεί μόνη της τη δημιουργία του Καλλικράτειου Δήμου, και με τον τρόπο αυτό ελπίζουν να ξανακοροϊδέψουν τον κόσμο, ή βλέπουν ότι στις επόμενες εκλογές δε θα πάρουν ούτε το δικό τους ψήφο και τα έχουν παρατήσει. Πάντως συνέχισε να τα λες συμφωνούν σε πληροφορώ πάρα πολύ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin